Vanaf € 100,= geen verzendkosten!    TEL: 0314 - 327754     Kom ook een keer langs in onze winkel in Doetinchem aan het Simonsplein

Fabrieksgarantie Jura koffiemachines

JURA Servicetarieven

Geldig voor Jura koffiemachines uit de ENA- en IMPRESSA C-, F-, J-, S- en Z-serie die aangeschaft zijn bij een door JURA geautoriseerde dealer.
Voor machines uit de IMPRESSA X-serie voor de zakelijke markt geldt een garantieperiode van 12 maanden.

@Koffieblom hanteert de standaard tarieven voor onderhoud en reparatie aan de huishoudelijke JURA-koffievolautomaten buiten de garantietermijn van 25 maanden. Voor informatie over de prijzen kunt u contact met ons opnemen 0314-327754
U heeft altijd zelf de keuze om uw machine naar de JURA Service Factory in Zoetermeer te brengen of de machine aan te bieden bij uw geautoriseerde dealer. 
De Jura Service Factory is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Wilt U de koffiemachine bij u thuis laten ophalen en terug laten bezorgen:

Belt u hiervoor de Hotline: 0900-2355872

Deze Helpdesk is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Nu ook op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur.
Ook voor vragen over uw machine kunt u hier terecht.

Binnen 25 maanden vanaf de aankoopdatum kunt u uw Jura koffiemachine GRATIS bij u thuis laten ophalen en terug bezorgen.
Bovendien probeert Jura in dit geval een Jura bruikleen koffiemachine bij u te plaatsen voor de tijd dat u uw eigen koffiemachine moet missen.

Na 25 maanden vanaf de aankoopdatum kunt u uw koffiemachine ook bij u thuis laten ophalen en terug bezorgen. De kosten voor transport zijn in dit geval € 69,00 (incl BTW).


De genoemde ophaalmethodes en -tarieven gelden alleen wanneer de koffiemachine is aangeschaft bij een door Jura Nederland geautoriseerde dealer.