Vanaf € 100,= geen verzendkosten!    TEL: 0314 - 327754     Kom ook een keer langs in onze winkel in Doetinchem aan het Simonsplein

@Koffieblom Doetinchem / Official Jura Dealer

 

 

Naast onze winkel in Doetinchem nu ook een webshop met JURA koffiemachines, Jura accessoires & Jura onderhoudsproducten en de lekkerste Arabica bonen.

Graag willen wij ons even voorstellen: de mensen achter koffieblom.nl Wij zijn Hans en Margo Blom.

 

Sinds april 1999 eigenaar van een delicatessewinkel in het centrum van Doetinchem: C’ estbon Blom VOF.
Vanaf oktober 2011 heeft onze winkel een nieuwe naam: @koffieblom 

Door de jaren heen is er een enorme passie voor koffie ontstaan en voor alles wat daar mee te maken heeft. Wij durven dan ook gerust te zeggen dat wij kenners zijn op het gebied van koffie.

Sinds begin 2010 zijn wij geautoriseerd JURA Dealer. Samen met koffieblom.nl is ons koffieverhaal compleet geworden. Wilt u ons persoonlijk ontmoeten of bent u nieuwsgierig naar onze winkel, dan nodigen wij u graag uit aan het Simonsplein 11 te Doetinchem.

Het assortiment van @koffieblom zal on-line steeds verder worden uitgebreid met producten uit onze winkel: noten, zuidvruchten, thee en geschenken.

Onder het genot van een heerlijke cappuccino kunnen wij al uw koffievragen beantwoorden.

Voor vragen, opmerkingen of nuttige tips kunt u ook een mail sturen naar info@koffieblom.nl of voor telefonisch contact 0314-327754

 

veel plezier op onze website

Hans & Margo Blom