Verzendopties

Koffieblom verzend alle bestellingen met een professionele bezorgdienst. Zij streven er naar om onze zendingen binnen 24 uur te bezorgen. Bestellingen voor 12:00 uur geplaatst en voldaan via iDeal worden dezelfde werkdag verstuurd indien voorradig in ons eigen magazijn (voorraadstatus: levertijd 1 à 2 werkdagen)! Zodra wij uw bestelling aanbieden bij onze vervoerder ontvangt u van ons systeem automatisch een e-mail waarin staat aangegeven dat uw bestelling verzonden is.

Alle orders die op vrijdag na 12:00 uur geplaatst worden, zullen maandag in behandeling genomen worden. !

Mocht u na ontvangst van deze e-mail alsnog de dag van levering of het afleveradres willen wijzigen dan kunt u dit dezelfde dag tot 24:00 uur aanpassen via de link in de door u ontvangen e-mail. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om het pakket bij één van de vele afhaalpunten bij u in de buurt te laten bezorgen zodat u zelf het moment van ontvangen kunt bepalen. (vergeet in dat geval niet uw legitimatie mee te nemen!)

Track&Trace

Als uw bestelling via pakketpost wordt verstuurd dan ontvangt u van ons op de dag van verzenden een e-mail met daarin een track&trace code. U kunt ervan uitgaan dat de zending de volgende werkdag bij u zal worden aangeboden.

Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren?

Dan is het mogelijk dat het pakket bij uw buren zal worden aangeboden. In dit geval ontvangt u een kennisgeving in uw brievenbus waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgeleverd. Wilt u dat een levering absoluut niet bij uw buren mag worden aangeboden dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld bij het afronden van uw bestelling.

Verzendkosten

De verzendkosten naar een adres in Nederland of België bedragen € 5,50 en is gratis vanaf € 59,-. Overige landen op aanvraag.

De waardering van www.koffieblom.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 25 reviews.